Företag

Vill du ge dina medarbetare den ultimata lagaktiviteten där samarbetsförmågan och det logiska tänkandet är av yttersta vikt? Då är en fängslande upplevelse hos oss det perfekta verktyget! Våra rum passar ypperligt innan en viktig workshop eller konferens. Här sätts sannerligen era medarbetares förmåga att kommunicera och lösa problem tillsammans på prov!

Du kan även ge bort ett fängslande presentkort till dina medarbetare, mer information här.

Snacka om att hjärnan är ordentligt uppvärmd efter ett spel hos oss! En inlåsning passar även superbra som en inledande aktivitet på en after work eller kick off. Inga fysiska moment är inblandade så alla kan delta.

Ni är välkomna att hänga i vår lounge medan de olika lagen spelar rummen eller gör upp i trekamp, och det är helt ok att ta med egen dryck och snacks. Toaletter och skåp för inlåsning av värdesaker finns i våra lokaler.

Rum

Pris: 1104 kr (ex.moms) per rum för upp till sex personer i varje rum.

Trekamp

Trekampen består av tre moment som passar för grupper om 15 till 18 personer. Ni delas in i lag och kommer strida mot varandra i ett rum, musikquiz samt en skattkisteutmaning, som är fullproppad med uppgifter och pussel som kräver samarbetsförmåga och logiskt tänkande.

Pris: 2500 kr (ex.moms), pris för "Rum" tillkommer, se ovan.

Samtliga utmaningar faktureras i efterskott.

Vi anpassar oss till era önskemål gällande tid och dag. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att skräddarsy ert besök hos oss! Vi ser fram emot att låsa in er!

Vi kommer i närtid att lansera en mobil utmaning för företag, där vi besöker er och tar med våra skattkistor, vilka är proppfulla med uppgifter och pussel som kräver samarbetsförmåga och logiskt tänkande. Vi är gärna er inledande aktivitet innan en konferens eller workshop, vare sig mötet äger rum hos er eller i ett hyrt konferensrum. Vi utgår från Oskarshamn men besöker er i närområdet utan extra kostnad. Mer information kommer framöver.

Scroll to top