Boka

Pris 260 kr per person. Prissättningen börjar på 780 kr för 2-3 spelare. Vi erbjuder fler tider än de som finns online i vårt bokningssystem och skräddarsyr gärna er fängslande upplevelse hos oss. Upp till 18 spelare kan spela tre olika rum samtidigt med samma starttid. Är ni ett större sällskap på 18-36 spelare kan ni mejla oss på info@jailbreakoskarshamn.com så styr vi ihop en fängslande inlåsning för er.
Önskar ni spela samma dag och det står att tiden ej är tillgänglig? Mejla oss så kollar vi om vi har en spelledare ledig.

Information gällande coronaviruset covid-19
Ni har möjlighet att utan kostnad avboka er fängslande upplevelse ända fram till er starttid. Ni måste dock meddela oss. Ni kan välja mellan full återbetalning eller ett presentkort med totala summan, som ni kan nyttja när ni önskar.

Vi har öppet för alla er som är friska och symptomfria, men har begränsat bokningen så att det endast är ett sällskap hos oss i taget och spelar. Det betyder att ditt sällskap inte har samröre med andra personer, utan ni är själva med oss i lokalen. Vi har som vanligt god handhygien och handsprit på plats. Vi ber er att tvätta och sprita händerna på plats hos oss både innan och efter inlåsningen.

Scroll to top