Professorns box

Boka Professorns box hem till dig

Nu är uppföljaren till vår populära Karantänkista här! Vi kallar spelet för Professorns box och du kan boka din alldeles egen box! Hemleverans och upphämtning ingår inom Oskarshamns, Mönsterås och Högsbys kommun. Professorns box är skapad av Jailbreak Oskarshamn AB. Den är unik och finns endast hos oss.

Uppdraget

Ni är utvalda av den något lömske professorn Jay L. Brääk att försöka lösa hans senaste utmaning – Professorns box.​ Professorn har lämnat ett kryptiskt meddelande till er. Ni kan inte tyda det förrän ni har löst alla klurigheter i boxen och samlat ihop ledtrådar för att dechiffrera meddelandet. Har ni vad som krävs för att slutföra uppdraget?

Vill ni ha en tid att jobba mot kan ni starta en timer på 90 minuter, vi hämtar boxen efter 2 timmar.

Hur går det till?

Vi dumpar boxen utanför er ytterdörr. Ni lämnas själva med endast professorns labmanual att läsa. Därefter är det upp till er att utan spelledare lösa boxens alla klurigheter, logiska utmaningar och pussel. Ni har 90 minuter på er att klara alla uppdrag. I vanlig ordning är det enda ni behöver er hjärna. Vi rekommenderar 2-6 hjärnor per box. Detta för att det inte ska vara för trångt runt boxen och för att alla ska känna sig delaktiga.

Information

  • Rekommenderat antal spelare: 2-6 spelare.
  • Rekommenderad ålder: det är svårt att säga en min.ålder eftersom alla barn är olika, men gillar era kids logiska utmaningar och kluriga uppdrag bör Professorns box passa dem.
  • Tid: Ni kommer ha boxen i totalt 2 timmar innan vi hämtar den, vilket gör att det finns goda möjligheter att hinna spela klart alla uppdrag.
  • Om ytan utanför er ytterdörr är skyddad från väder och vind är det helt ok att ställa ut boxen utanför ytterdörren när ni har spelat klart den för upphämtning av oss.
  • Boxen spelas linjärt, vilket betyder att ni löser ett uppdrag i taget.
  • Ni är inomhus och placerar boxen på ett stabilt och väl upplyst bord nära ett vägguttag.
  • Vi uppskattar att ni inte har dryck, snacks eller mat i direkt kontakt med boxen.
  • Det bästa och roligaste är att spela boxen innan ev. alkohol förtärs. Det logiska tänkandet blir sällan bättre med rusmedel i kroppen 😉
  • Hemleverans och upphämtning ingår inom Oskarshamns, Mönsterås och Högsbys kommun.

Pris

Pris per box inklusive hemkörning inom Oskarshamns tätort:
750 kr för 2 timmar inklusive hemkörning och hämtning.

Pris per box utanför Oskarshamns tätort, men inom kommunen:
800 kr för 2 timmar inklusive hemkörning och hämtning.

Pris per box inom Mönsterås eller Högsby kommun:
850 kr för 2 timmar inklusive hemkörning och hämtning.

Hemleverans och upphämtning ingår inom Oskarshamns, Mönsterås och Högsbys kommun.

Pris för företag avser ex. moms och betalning mot faktura är möjlig.

Boknings- och betalvillkor:

Du bokar genom att fylla i bokningsförfrågan nedan. I vårt svarsmejl återkopplar vi med betalinformation, vilket sker till vår företagsswish. Det finns möjlighet att boka fler boxar till samma adress. Din bokning är inte garanterad förrän du har mottagit ett bekräftelsemejl från oss. Ni har möjlighet att avboka er box med full återbetalning fram till samma dag som er bokning.

Har du frågor går det bra att skriva dem i formuläret till bokningsförfrågan eller ringa oss på 0725-60 20 72. Vi tar inga bokningar över telefon, utan du skickar en bokningsförfrågan till oss, så återkommer vi med bekräftelse.

Copyright © 2021 Jailbreak Oskarshamn | Produktion av Bardic Design