Professorns box

Boka Professorns box hem till dig


Nu är uppföljaren till vår populära Karantänkista här! Vi kallar spelet för Professorns box och du kan boka din alldeles egen box! Hemleverans och upphämtning ingår inom Oskarshamns kommun. Vi levererar utanför Oskarshamns kommun om bokningen gäller 2-4 boxar. Professorns box är skapad av Jailbreak Oskarshamn AB. Den är unik och finns endast hos oss.

Uppdraget

Ni är utvalda av den något lömske professorn Jay L. Brääk att försöka lösa hans senaste utmaning – Professorns box.​ Professorn har lämnat ett kryptiskt meddelande till er. Ni kan inte tyda det förrän ni har löst alla klurigheter i boxen och samlat ihop ledtrådar för att dechiffrera meddelandet. Har ni vad som krävs för att slutföra uppdraget?

Vill ni ha en tid att jobba mot kan ni starta en timer på 90 minuter, vi hämtar boxen efter 2 timmar.

Hur går det till?

Vi dumpar boxen utanför er ytterdörr. Ni lämnas själva med endast professorns labmanual att läsa. I labmanualen finns ledtrådar att ta till om ni skulle fastna på något uppdrag. Därefter är det upp till er att utan spelledare lösa boxens alla klurigheter, logiska utmaningar och pussel. Ni har 90 minuter på er att klara alla uppdrag. I vanlig ordning är det enda ni behöver er hjärna. Vi rekommenderar 2-6 hjärnor per box. Detta för att det inte ska vara för trångt runt boxen och för att alla ska känna sig delaktiga.

Information

 • Rekommenderat antal spelare: 2-6 spelare.
 • Precis som alla våra aktiviteter är även detta skapat för att tilltala vuxna mer än barn, men barnfamiljer kommer så klart ha himla kul och kan hjälpas åt med boxen. Den röda tråden genom våra aktiviteter är samarbete.
 • Tid: Ni kommer ha boxen i totalt 2 timmar innan vi hämtar den, vilket gör att det finns goda möjligheter att hinna spela klart alla uppdrag.
 • Om ytan utanför er ytterdörr är skyddad från väder och vind är det helt ok att ställa ut boxen utanför ytterdörren när ni har spelat klart den för upphämtning av oss.
 • Boxen spelas linjärt, vilket betyder att ni löser ett uppdrag i taget.
 • Ni är inomhus och placerar boxen på ett stabilt och väl upplyst bord nära ett vägguttag.
 • Vi uppskattar att ni inte har dryck, snacks eller mat i direkt kontakt med boxen.
 • Det bästa och roligaste är att spela boxen innan ev. alkohol förtärs. Det logiska tänkandet blir sällan bättre med rusmedel i kroppen 😉
 • Hemleverans och upphämtning ingår inom Oskarshamns kommun.

Pris

Pris per box inklusive hemkörning inom Oskarshamns tätort:
600 kr för 2 timmar inklusive hemkörning och hämtning.

Pris per box inklusive hemkörning utanför Oskarshamns tätort men inom kommunen:
650 kr för 2 timmar inklusive hemkörning och hämtning.

Hemleverans och upphämtning ingår inom Oskarshamns kommun.

Vi levererar utanför Oskarshamns kommun om bokningen gäller 2-4 boxar.

Pris för företag avser ex. moms och betalning mot faktura är möjlig.

Boknings- och betalvillkor

Du bokar genom att skicka en bokningsförfrågan, se nedan. I vårt svarsmejl återkopplar vi med betalinformation, vilket sker till vår företagsswish. Det finns möjlighet att boka fler boxar till samma adress. Din bokning är inte garanterad förrän du har mottagit ett bekräftelsemejl från oss. Ni har möjlighet att om- eller avboka er box med full återbetalning fram till samma dag som er bokning.

Har du frågor går det bra att skriva dem i formuläret till bokningsförfrågan eller ringa oss på 0725-60 20 72. Vi tar inga bokningar över telefon, utan du skickar en bokningsförfrågan till oss, så återkommer vi med bekräftelse.

Bokningsförfrågan

För att göra en bokningsförfrågan för Professorns box skickar du ett mejl till info@jailbreakoskarshamn.com och ange ”Bokning box” som ämnesrad och informationen nedan. Vi ser fram emot din förfrågan!

 • Antal boxar?
 • Leverans till Oskarshamns tätort 600 kr eller i kommunen 650 kr?
 • Önskemål om datum och tid?
 • Leveransadress?
 • Övriga önskemål?
 • Dina kontaktuppgifter?

Copyright © 2023 Jailbreak Oskarshamn | Produktion av Bardic Design