Expedition: djävulsön

EXPEDITION: DJÄVULSÖN STÄLLS IN

Vi är oerhört ledsna över detta men er säkerhet och upplevelse kommer i första hand och inga nya datum är planerade i dagsläget.
Även om vi skulle hålla oss till rekommendationerna för folksamlingar vill vi inte bidra till smittspridning genom att samla människor på samma ställe. Det känns inte bra i magen helt enkelt och vi hoppas på förståelse. Vi återkommer med fängslande upplevelser när det här är över – var så säkra!

Ni har blivit utsedda att lösa mysteriet med den ökände seriemördaren och spåren leder ut till den fruktade ön Furön, i folkmun kallad djävulsön. Endast fyra tillfällen i september!

En skoningslös seriemördare härjar i trakten och flera mord har skett på fastlandet. Ni har blivit utsedda att lösa mysteriet med den ökände mördaren och spåren leder ut till den fruktade ön Furön, i folkmun kallad djävulsön, där det senaste offret har hittats. Det är inte för intet som ön i gamla tidningsurklipp benämns som djävulsön. Vad pågår egentligen på ön som på ytan håller låg profil som lockar till bilden om en skärgårdsidyll? Varför tar mördaren sin tillflykt till ön och hinner ni lista ut vem mördaren är innan han slår till igen? Allt tar en oväntad vändning när helt plötsligt era liv är i fara och ni fruktas bli nästa offer. Tiden är knapp och ni är de enda som kan stoppa mördaren!

Redan på båten på väg ut till ön måste ni hitta ledtrådar, knäcka koder, lösa klurigheter och mysterier. Väl iland på djävulsön ska ni bland annat undersöka brottsplatsen och pussla ihop ledtrådar med hjälp av logiskt tänkande och samarbete. Mer vet ni inte förrän äventyret drar igång.

Vad är Expedition: djävulsön?

Ett helt nytt escape game-äventyr skapat av Jailbreak Oskarshamn i samarbete med Solkustturer. Äventyret äger endast rum 5-6 september samt 19-20 september, kl 13.30-17. Äventyret börjar så fort du sätter foten på M/S Solkust.

Ni är ett modigt gäng som måste lösa öns mysterier och hitta ledtrådar. Mördaren verkar alltid ligga steget före och det är ett riktigt mysterium hur han lyckas undkomma. Äventyret sker utomhus, så bekväma skor och kläder efter väder är att rekommendera.

Gå gärna med i Facebookevenemanget här och bjud in dina kumpaner!

Viktig information

Pris: 475 kr per person inkl. skärgårdstallrik, läsk/vatten och kaffe.

Lagen består av 4-6 spelare. Max antal spelare per äventyr är 50 personer.

Inga åldersgränser finns, varken nedåt eller uppåt. Vi erbjuder inga barn- eller pensionärsrabatter utan det är samma pris per person för varje lagmedlem. Äventyret är inte fysiskt ansträngande utan det är fokus på logiskt tänkande. Man bör dock klara av båtfärd samt att utan svårigheter gå av och på en båt. Inga hundar eller andra sällskapsdjur är tillåtna att ha med sig under äventyret.

Boknings- och betalvillkor:

Ni har möjlighet att utan kostnad avboka ert lag fram till 24 timmar innan eventet. Ni kan välja mellan full återbetalning eller presentkort på totalsumman, att nyttja hos oss vid valfritt tillfälle. Vid dåligt väder kan äventyret komma att ställas in och ni återbetalas hela summan till samma betalkort som användes vid bokningen. Full återbetalning gäller även om äventyret ställs in på grund av den rådande situationen gällande coronaviruset covid-19. Vid fakturabetalning (endast företag) är priset ovan exkl. moms.

Företagskund och önskar betala mot faktura?

Mejla oss antal spelare till info@jailbreakoskarshamn.com. Pris per person för företagsfaktura: 475 kr ex. moms. Vi bokar in er i den turordning som mejlet kommer.

Scroll to top