Fängslande samarbete med Munken Hotell i Mönsterås

Nu finns vår kluriga Professorns box hos Munken Hotell i Mönsterås för gäster att boka till AW:n, den lilla konferensen eller hotellrummet.

Vi är så glada över att tillsammans med Jessica och Henke på Munken Hotell kunna erbjuda våra jailbreakers omkring Mönsterås möjligheten att spela escape game-äventyret Professorns box på hotellet.
Bokning och spel av box sker direkt hos Munken Hotell och det finns olika läskande och mättande paket att kombinera boxen med. Perfekt att bryta av det långa mötet med eller avsluta dagen med klurigheter och logiskt tänkande.

Bokning
Mejl: info@munkenhotell.se
Tel: 0499-483 90
Webb: munkenhotell.se

Uppdraget
Ni är utvalda av den något lömske professorn Jay L. Brääk att försöka lösa hans senaste utmaning – Professorns box. ​Professorn har lämnat ett kryptiskt meddelande till er. Ni kan inte tyda det förrän ni har löst alla klurigheter i boxen och samlat ihop ledtrådar för att dechiffrera meddelandet. Har ni vad som krävs för att slutföra uppdraget?

Hur går det till?
Ni lämnas själva med endast professorns labmanual med information och ledtrådar att läsa. Därefter är det upp till er att utan spelledare lösa boxens alla klurigheter, logiska utmaningar och pussel. Bokning och spel av Professorns box sker på Munken Hotell.

Jessica och Henke från Munken Hotell med Marika från Jailbreak Oskarshamn.
Copyright © 2021 Jailbreak Oskarshamn | Produktion av Bardic Design