Företag

Vill du ge dina medarbetare den ultimata lagaktiviteten där samarbetsförmågan och det logiska tänkandet är av yttersta vikt? Då är en fängslande upplevelse hos oss det perfekta verktyget! Våra rum passar ypperligt innan en viktig workshop eller konferens. Här sätts sannerligen era medarbetares förmåga att kommunicera och lösa problem tillsammans på prov!

Du kan även ge bort ett fängslande presentkort till dina medarbetare, mer information här.

Snacka om att hjärnan är ordentligt uppvärmd efter ett spel hos oss! En inlåsning passar även superbra som en inledande aktivitet på en after work eller kick off. Inga fysiska moment är inblandade så alla kan delta och ni kommer precis som ni är, om det så är långklänning och högklackat eller jeans och gympaskor.

Ni är välkomna att hänga i vår lounge medan de olika lagen spelar rummen eller gör upp i trekamp, och det är helt ok att ta med egen dryck och snacks. Toaletter och skåp för inlåsning av värdesaker finns i våra lokaler.

Rum, företag

Pris: 1560 kr (ex.moms) per rum för upp till sex personer i varje rum.

Trekamp i vår fängslande lokal

Trekampen utförs på plats hos oss och består av tre moment som passar för grupper om 15 till 24 personer. Ni delas in i lag och kommer strida mot varandra i ett rum, musikquiz samt en utmaning där lagen så snabbt som möjligt ska lösa en rad olika utmaningar och pussel, som kräver samarbetsförmåga och logiskt tänkande.

Pris musikquiz + logiska utmaningar (som del av trekamp): 3500 kr ex.moms, pris för "Rum" tillkommer, se ovan.

Samtliga utmaningar faktureras i efterskott.

Vi anpassar oss till era önskemål gällande tid och dag. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att skräddarsy ert besök hos oss! Vi ser fram emot att låsa in er!

Mobilt skattkisteäventyr - vi kommer till er!

Ska ditt företag eller gäng ha kick off, teambuilding eller någon annan form av aktivitet eller event och ni vill ha ett kul inslag i schemat? Då erbjuder vi er skattkistorna! Vi kommer då ut till platsen där ni befinner er och den här aktiviteten passar för grupper mellan 15-100 personer.

Skattkistorna är fullproppade med pussel, koder och ledtrådar som utmanar gruppens kreativa förmåga, där de måste använda list, lagarbete och kommunikation för att klara utmaningen.

Pris skattkistor: 225 kr ex.moms per person.

Vi erbjuder dessutom trekamp i form av skattkistor, interaktiv frågesport och sedan finalbatalj i musikquiz, där vinnarlaget slutligen koras!
Pris interaktivt quiz + musikquiz (som del av trekamp): 3500 kr ex.moms.

Musikquiz - vi är där ni önskar

Pris endast musikquiz (som ensam aktivitet): 3000 kr ex.moms. Inklusive quizmaster, formulär, pennor och priser. Möjlighet att önska tema! Priset avser upp till 80 personer, hör av er om ni är fler än så.

Under fliken Kontakta oss hittar du ett formulär och mejladress.

Tillsammans skräddarsyr vi er fängslande upplevelse!


Scroll to top