Hyr flipperspel

Vill du vara världens coolaste chef och bjuda dina medarbetare på rafflande nostalgi? Eller kanske imponera på era kunder?

Hyr ett helt nytt flipperspel av oss där leverans (i hela Kalmar län med omnejd!), service och underhåll ingår. Ni ska bara ha kul och satsa på att slå varandras high score, så ordnar vi med resten.

Hyresperioden är 4 eller 6 månader, ni väljer. Därefter har ni möjlighet att byta flipperspel till något annat eller avsluta hyresperioden tills vidare.

Varför köpa ett flipperspel när du kan byta ut och få ett nytt efter varje hyresperiod? Ni slipper dessutom meka och mecka med spelet vid slitage eller försöka hitta reservdelar, det löser vi.

I dagsläget är flipperspelen Star Wars och The Mandalorian uthyrda, de finns tillgängliga igen från 1 september. Mejla oss för information om vilka spel som du kan hyra före 1 september.

Leverans, service och underhåll ingår i hyran och vi har som mål att felsöka spelet inom 24 timmar från att felanmälan har inkommit. Oftast kommer vi redan samma dag.

Priser, inklusive leverans, service och givetvis tips och trix:

  • Hyra 4 månader: 3499 kr ex moms per månad (rabatterat pris 2023: 3195 kr ex moms per månad).
  • Hyra 6 månader: 3199 kr ex moms per månad (rabatterat pris 2023: 2995 kr ex moms per månad).

Dessutom erbjuder vi ett flippertillfälle i vårt flipper game room för upp till 10 personer valfritt datum (med möjlighet att boka på för upp till 15 spelare), värde 2500 kr ex moms.

Betalning sker kvartalsvis genom fakturering.

The Mandalorian Pro: Finns tillgänglig från 1 september
Foo Fighters Premium: Finns tillgänglig från 1 september
Iron Maiden Pro: Reserverad/uthyrd tills vidare
Star Wars Pro: Finns tillgänglig från 1 september

Låter det intressant?

Just nu erbjuder vi extra förmånligt hyresavtal under hela 2023, se ovan.
Mejla oss på info@jailbreakoskarshamn.com, med önskemål om spel och hyresstart.

Copyright © 2023 Jailbreak Oskarshamn | Produktion av Bardic Design