Information gällande covid-19

Vi har enbart öppet för sällskap som bor ihop och/eller som umgås dagligen och följer följaktligen Folkhälsomyndighetens och Region Kalmar läns rekommendationer, vilka i dagsläget gäller fram till 8 december. Ni kan utan problem hålla avstånd till er spelledare, men ni måste själva ta ansvar och inte bli inlåsta ihop om ni normalt sett inte umgås varje dag. Tillsammans hjälps vi åt för att minska smittspridningen!

Vi förutsätter att ni är friska och symptomfria och ditt sällskap har inte samröre med andra sällskap under tiden hos oss. Vi har som vanligt god handhygien och handsprit på plats. Vi ber er att tvätta och sprita händerna på plats hos oss både innan och efter inlåsningen.

Ni har möjlighet att utan kostnad avboka er fängslande upplevelse ända fram till er starttid. Ni måste dock meddela oss. Ni kan välja mellan full återbetalning eller ett presentkort med totala summan, som ni kan nyttja när ni önskar. Presentkortet är automatiskt giltigt i 12 månader, men förlängs utan problem efter förfrågan från er.

Vi tycker det är jäkligt tråkigt att vi måste göra så här, men vi vill göra vad vi kan för att minska smittspridningen och skydda er gäster.

Copyright © 2020 Jailbreak Oskarshamn | Produktion av Bardic Design
Scroll Up