Jailbreak logo
jailbreak västervik oskarshamn escape room

Jobba hos oss!

I dagsläget är vi fulltaliga på personalfronten och söker inte fler timjobbare. Men du är välkommen att läsa igenom jobbprofilen nedan, för att ta reda på vad det innebär att jobba hos oss.

Vem är du?

Vi behöver förstärkning och söker dig som vill jobba timmar hos oss som spelledare. I rollen som spelledare är du den som tar hand om gästerna både innan, under och efter inlåsningen och vi vill att både du och gästerna lämnar med ett leende på läpparna. Därför söker vi dig som är positiv, uppmuntrande, ansvarstagande, tydlig, självständig och lösningsfokuserad. Det är toppen om du har erfarenhet från ett tidigare jobb där ett trevligt och positivt bemötande är viktigt. Men, det är inte hela världen om vi är ditt första jobb. Är du en glad prick som har den där gnistan att vilja ge människor en kanonupplevelse, så kommer resten av sig själv. Det är dock väldigt viktigt att du är flexibel och pålitlig.

Spelledarens roll

Som spelledare håller du i ett intro för gästerna före inlåsningen. Du demonstrerar olika typer av lås innan det är dags för själva spelet. Medan spelarna är i rummet och löser klurigheter sitter du i kontrollrummet och ser och hör allt som spelarna gör och du levererar ledtrådar genom en mikrofon om de behöver. Efter inlåsningen går du igenom rummet med spelarna och medan du återställer rummet erbjuder du dom en kopp kaffe i loungen.

Det finns manus som du kan öva på och lära dig och du kommer inte lämnas ensam med spelarna vind för våg, utan vi gör en plan för upplärning tillsammans med dig.

Läs mer om spelledarens viktiga roll för helhetsupplevelsen här.

Arbetstid

Det är lite svårt att säga hur mycket och när du jobbar. Om du är en person som måste veta exakt när du ska jobba, hur mycket och lång tid i förväg, då är detta inget jobb för dig. Hos oss är det flexibelt åt båda håll som gäller. Det är viktigt med tydlig och rak kommunikation, både från oss och från dig. Vi gör upp arbetstiderna tillsammans.

Du fyller minst 16 år det här året. Lön enligt överenskommelse samt semesterersättning.

Ansök

Så fort vi har hittat personerna vi söker, tillsätter vi tjänsten, så vänta inte för länge med att skicka in en beskrivning av vem du är till info@jailbreaksweden.com. Glöm inte ange om det är i Oskarshamn eller i Västervik du söker jobb. Det går även fint att ringa Marika om du har några frågor på 0761-482811.

Jailbreak Oskarshamn AB och Jailbreak Västervik AB är escape game-företag som erbjuder fängslande upplevelser och de ägs och drivs av Marika, hennes lillebror Matts och Marikas man Marcus. Vi öppnade i Oskarshamn 2018 och i Västervik juli 2023. Läs mer om hur allt började här.

Dela gärna i dina kanaler