Karantänkistan

Boka karantänkistan hem till dig

Vi har byggt ett helt nytt escape game-spel som vi kör hem till er! Vi kallar spelet för Karantänkistan, och du kan boka din alldeles egen KK! Karantänkistan är skapad av Jailbreak Oskarshamn AB. Den är unik och finns endast hos oss.

Vi dumpar kistan utanför er ytterdörr. Ni lämnas själva med endast ett informationsbrev att läsa. Därefter är det upp till er att utan spelledare lösa karantänkistans alla klurigheter, logiska utmaningar och pussel. Ni har 90 minuter på er att klara alla uppdrag. Vi hämtar kistan efter två timmar. I vanlig ordning är det enda ni behöver er hjärna. Vi rekommenderar 2-6 hjärnor per kista. Detta för att det inte ska vara för trångt runt kistan och för att alla ska känna sig delaktiga.

Ni är inomhus och placerar kistan på ett stabilt och väl upplyst bord.

Information

  • Rekommenderat antal spelare: 2-6 spelare.
  • Rekommenderad ålder: det är svårt att säga en min.ålder eftersom alla barn är olika, men gillar era kids logiska utmaningar och kluriga uppdrag passar Karantänkistan dem definitivt.
  • Tid: Ni kommer ha kistan i totalt 2 timmar innan vi hämtar den, vilket gör att det finns goda möjligheter att hinna spela klart alla uppdrag innan ni ställer ut er KK för upphämtning av oss. Ni spelar kistan inomhus.

Karantänkistan är ett helt nytt spel som vi har byggt och är inte likadant som vårt skattkisteäventyr.

Pris

Pris per kista inklusive hemkörning inom Oskarshamns tätort:
750 kr för 2 timmar inklusive hemkörning och hämtning.

Pris per kista utanför Oskarshamns tätort, men inom kommunen:
800 kr för 2 timmar inklusive hemkörning och hämtning.

Pris per kista i Mönsterås kommun och Högsby kommun:
850 kr för 2 timmar inklusive hemkörning och hämtning.

Boknings- och betalvillkor:

Du bokar genom att fylla i bokningsförfrågan nedan. I vårt svarsmejl återkopplar vi med betalinformation, vilket sker till vår företagsswish. Det finns möjlighet att boka alla fyra kistorna till samma adress. Din bokning är inte garanterad förrän du har mottagit ett bekräftelsemejl från oss. Ni har möjlighet att avboka er kista med full återbetalning fram till samma dag som er bokning.

Har du frågor går det bra att skriva dem i formuläret till bokningsförfrågan eller ringa oss på 076-148 28 11. Vi tar inga bokningar över telefon, utan du skickar en bokningsförfrågan till oss så återkommer vi med bekräftelse.

Copyright © 2021 Jailbreak Oskarshamn | Produktion av Bardic Design
Scroll Up