Karantänkistan

NYTT ESCAPE GAME-SPEL SKAPAT AV JAILBREAK OSKARSHAMN AB

Vi har byggt ett helt nytt escape game-spel som vi kör hem till er! Vi kallar spelet för Karantänkistan, och du kan boka din alldeles egen KK!

Vi dumpar kistan utanför er ytterdörr. Ni lämnas själva med endast ett informationsbrev att läsa. Därefter är det upp till er att utan spelledare lösa karantänkistans alla klurigheter, logiska utmaningar och pussel. Ni har 90 minuter på er att klara alla uppdrag. I vanlig ordning är det enda ni behöver er hjärna. Vi rekommenderar 4-6 hjärnor per kista. Detta för att det inte ska vara för trångt runt kistan och för att alla ska känna sig delaktiga.

Ni är inomhus och placerar kistan på ett stabilt och väl upplyst bord.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och och få exklusiva rabatter, löpande information, förtur till nya rum och event samt chans att vara med i testgrupper. 

Information

Rekommenderat antal spelare: 4-6 spelare.

Rekommenderad ålder: det är svårt att säga en min.ålder eftersom alla barn är olika, men gillar era kids logiska utmaningar och kluriga uppdrag passar Karantänkistan dem definitivt.

Ni kommer ha kistan i totalt 2,5 timmar innan vi hämtar den, vilket gör att det finns goda möjligheter att hinna spela klart alla uppdrag innan ni ställer ut er KK för upphämtning av oss. Ni spelar kistan inomhus.

Efter varje avslutad bokning går vi igenom kistan, spritar och desinficerar alla delar, så den är ren och fräsch inför nästa bokning.

Karantänkistan är ett helt nytt spel som vi har byggt och är inte likadant som vårt skattkisteäventyr.

Pris

Pris per kista inklusive hemkörning inom Oskarshamns tätort:
750 kr för 2,5 timmar inklusive hemkörning och hämtning.

Pris per kista utanför Oskarshamns tätort, men inom kommunen:
800 kr för 2,5 timmar inklusive hemkörning och hämtning.

Pris per kista i Mönsterås kommun och Högsby kommun:
850 kr för 2,5 timmar inklusive hemkörning och hämtning.

Pris per kista i följande kommuner – Hultsfred, Vimmerby, Kalmar, Västervik:
950 kr för 2,5 timmar inklusive hemkörning och hämtning.

Boknings- och betalvillkor:

Du bokar genom att mejla oss vilken dag och tid du vill ha kistan, se nedan för exakt info som ska ingå i mejlet.  I vårt svarsmejl återkopplar vi med betalinformation, vilket sker till vår företagsswish. Det finns möjlighet att boka samtliga fyra kistor till samma adress. Din bokning är inte garanterad förrän du har mottagit ett bekräftelsemejl från oss.
Har du frågor går det bra att mejla oss på nedanstående adress eller ringa oss på 0761-482811. Vi tar dock inga bokningar över telefon, utan du bokar mejlledes enligt nedan instruktioner. 

Mejla till:
info@jailbreakoskarshamn.com
Ange:
– Namn
– Dag och tid som du vill ha kistan 
– Adress till er för hemkörning (+ ev. portkod)
– Mobilnummer som vi kan nå er på

Köpt kista återlöses ej, men kan bytas mot tillgodopresentkort hos oss.

Fängslande hälsningar,
Marika, Matts, Marcus
Jailbreak Oskarshamn AB

Scroll to top