Musikquiz live online

Samla familjen eller kompisarna och kollegorna i messenger, ring upp farmor och morfar eller grannen och bilda ett socialt distanserat lag! Du kan vara med – var du än är! 

Quizmaster Marika Karlstad kommer i vanlig ordning leda er genom quizet med samma energi, engagemang och proffsighet som alltid. Priser tävlas ut till alla deltagande lag oavsett placering i quizet. Alla kan vara med och alla kan vinna!

Tid: kl 18.50-20.30.
Pris: 150 kr per lag. Spela själv, med familjen eller andra, du bestämmer själv!
Tillfällen: fredagar 11 december, 18 december, 25 december, 1 januari, 8 januari.

Tips! I varukorgen klickar du på ”add another booking” för att lägga till fler musikquizdatum i samma betalning.

Du kan köpa biljett fram till kl 19 samma dag som quizet äger rum. Du erhåller då två mejl: ett bekräftelsemejl och ett mejl med länk + lösenord. Det kan dröja ett par minuter innan det andra mejlet når dig.

Så här funkar musikquiz live online

Länk till sändningen skickas till den mejladress du anger i samband med bokning och betalning. Länken skickas tre timmar innan musikquizet drar igång. I det mejlet erhåller ni även länk till formuläret samt lösenord till sändningen.

Var noga med att du anger rätt mejladress vid bokningen. I bokningen anger du ert lagnamn som ni kommer ha på quizdagen. Lagnamnet ska vara samma som det ni skriver i formuläret, så kom ihåg vilket lagnamn du anger.

I samband med bokningen finns det även möjlighet att köpa vår shoppingkasse i tyg för extra support. Glöm då inte fylla i din adress så vi kan skicka den till dig.

Ert bidrag till musikquizet betyder oerhört mycket för oss och vi är himla glada över att just du och ditt lag är med och tävlar. 


Information

Klockan 18.50 drar sändningen igång och här kommer ett par tips på hur du på bästa sätt förbereder dig.

  • Ni behöver två enheter: en för att svara på formuläret och en för att se sändningen. Ex. en mobil för att svara på frågorna, och en dator/tv/platta för att se quizet
  • Utse en lagkapten, vars mobil/platta/dator ni  använder och skickar in svaren med
  • Ändra tiden för skärmsläckaren i mobilen till ”alltid på”, så mobilen inte går ner i viloläge mitt i quizet
  • Klura på ert lagnamn. Ni måste ange samma lagnamn vid bokning och i formuläret på själva quizdagen. Använd inga skiljetecken, så som &, ? eller emojis i lagnamnet
  • Se upp för autocorrect när ni svarar på frågorna
  • Om ni har möjlighet – casta livestreamen till tv:n och koppla in era bästa högtalare
  • Sändningen börjar kl 18.50, så ni hinner ställa in volymen till musiken och fixa det sista innan vi drar igång
  • Försök svara så korrekt som möjligt i formuläret. Visst utrymme för felstavningar finns, men tänk på att inte använda slang eller förkortningar. Försök inte vara rolig eller skoja till det utan satsa på att skriva rätt svar på frågorna. 

Wohoo!

Vid frågor eller funderingar, mejla eller ring Marika: info@jailbreakoskarshamn.com eller 0725-60 20 72.

1 thought on “Musikquiz live online

Comments are closed.

Copyright © 2021 Jailbreak Oskarshamn | Produktion av Bardic Design
Scroll Up