Jakten på Blåkullapiraternas hemliga skatt

Skrönan har blivit verklighet! Blåkullapiraternas skatt finns på riktigt och du har chansen att hitta den.
Men, se upp! Du är inte den enda som är på jakt efter deras guld och juveler.

Du har kommit över en bit av en stor skattkarta som tillhörde de skoningslösa och oh-så-brutala Blåkullapiraterna. Samla ihop dina kumpaner genast för att ge er iväg på en äventyrlig och interaktiv skattjakt över Oskarshamn med element från escape game, så som logiskt tänkande och samarbete, men betydligt mer fartfyllt och äventyrslystet.

Skattjakten tar dig ut över stock och sten och du och dina följeslagare tvingas lösa spännande uppdrag, pussel och utmaningar tillsammans för att bli det lag som hittar den åtråvärda skatten. 

 

Större sällskap eller privat event?

Är ni ett stort sällskap på 30-150 personer och vill ha äventyret helt för er själva ett specifikt datum? Mejla oss på info@jailbreakoskarshamn.com med förfrågan innehållandes antal spelare och datum samt tid så återkopplar vi med mer information.

Vad är Blåkullapiraternas skattjakt?

En äventyrlig och interaktiv skattjakt över Oskarshamn med element från escape game, så som logiskt tänkande och samarbete, men betydligt mer fartfyllt och äventyrslystet. Skattjakten tar dig ut över stock och sten och du och dina följeslagare tvingas lösa spännande uppdrag, pussel och utmaningar tillsammans för att bli det lag som hittar den åtråvärda skatten. Ingen lokalkännedom om Oskarshamn behövs.

Ni tävlar mot andra lag och äventyret avslutas med en prisutdelning. Alla kommer att få avsluta skattjakten, så ha hellre kul än stressigt. Begränsat antal platser så boka in ditt lag nu! 2-6 spelare per lag.

När är Blåkullapiraternas skattjakt?

Äventyret börjar lördagen den 7 september kl 14, alt. söndagen den 8 september kl 11, i stadsparken i Oskarshamn. Det är viktigt att ni är i tid och kan ta del av information, tips och förhållningsregler.  Vi börjar med allmän information, sedan är det registrering och därefter skickas ni iväg lagvis på ert äventyr. Ni kommer att rapportera lösningar på de olika uppdragen och utmaningarna i en specifik app, så ni behöver en fulladdad smarttelefon med internetanslutning. All viktig information kommer skickas i ett separat mejl, vilket ni erhåller i god tid innan äventyret börjar den 7 september, alt. 8 september. Ni har 4 timmar på er att klara äventyret och hitta Blåkullapiraternas hemliga skatt. Därefter väntar prisutdelning kl 20 den 7 september, alt. kl 17 den 8 september vid målgången. Det kommer finnas möjlighet att äta kvällsbuffé (bokas separat och ingår inte i priset, gäller endast 7 september) på platsen. Se längre ned för bokning av kvällsbuffé. Vid bokning av buffé, bjuder Badholmen på entrén till coverbandet Fakes spelning senare på kvällen den 7 september.

Behövs det särskilda förkunskaper eller förberedelser?

Stora delar av äventyret sker utomhus och ni kommer att traska runt i staden. Bekväma skor och kläder efter väder är att rekommendera. Vattenflaska, läsglasögon och minst en (1) fulladdad smarttelefon är bra att ha med sig. I övrigt är ni välkomna precis som ni är! 

Ni behöver inte ha spelat ett escape game-rum innan för att klara av äventyret. Det kan så klart vara en fördel att ha en hjärna som är uppvärmd genom logiskt tänkande och samarbete, så tveka inte att boka in dig och ditt lag i ett av våra rum för att värma upp inför skattjakten. 

Vem passar det här äventyret för?

Att lägga vantarna på Blåkullapiraternas gömda skatt torde ligga i både folks och fäs intresse, vilket gör detta till det ultimata äventyret att ta med sig vännerna, kollegorna eller familjen på. 2-6 spelare i varje lag. Inga åldersgränser finns, varken nedåt eller uppåt. Vi erbjuder inga barn- eller pensionärsrabatter utan det är samma pris per person för varje lagmedlem. Pris: 350 kr per person inkl. fika och snacks. Barn under 18 år måste dock spela tillsammans med vuxna, eftersom vissa uppdrag och klurigheter är för svåra för barn att klara av själva.

Boknings- och betalningsinformation

Max 6 spelare i varje lag. Vi ber er att boka för samtliga i laget i en och samma bokning, så vi enkelt kan hålla reda på hur många lag som ska spela. Exempelvis så bokar lagkaptenen och betalar för hela kalaset. Övriga lagmedlemmar kan sedan betala sin del till lagkaptenen via swish, i choklad, med armhävningar eller i natura, det lägger vi oss inte i.

Bokning och betalning sker via vårt online-bokningssystem. Begränsat antal platser så styr ihop ett lag på momangen och boka direkt!
Bokningsvillkor: Köpt biljett återlöses ej, men kan överlåtas till annan spelare.

Företagskund och önskar betala mot faktura?

Mejla oss antal spelare till info@jailbreakoskarshamn.com. Pris per person för företagsfaktura: 350 kr ex. moms. Vi bokar in er i den turordning som mejlet kommer.

Boka kvällsbuffé på Restaurang Badholmen – endast 7 september

Boka bord och njut av en fantastisk piratbuffé efter äventyret med Blåkullapiraterna, tillsammans med ditt lag innan prisutdelningen (gäller endast 7 september. Boka bord kl 19 och ange Blåkullapiraterna i bokningen. Buffén är läcker och generös med olika kött- och fiskrätter, sallader, kallskuret, varma vällagade rätter och ett stort urval av goda tillbehör. Kaffe ingår. Pris: 219 kr. Mejla till info@badholmen.se eller ring 0491-12979.

Boka hotellrum

Passa på och gör en heldag av äventyret genom att boka övernattning i Oskarshamn.

Best Western Hotel Corallen precis vid vattnet erbjuder:
dubbelrum: från 495 kr per person, enkelrumstillägg: 495 kr. Uppge kod: jailbreak vid bokning info@hotelcorallen.se eller 0491-76 81 81.

Ett stenkast från målgången i hamnen ligger Best Western Sjöfartshotellet, som erbjuder:
dubbelrum: 400 kr per person, enkelrum: 600 kr. Uppge kod: Blåkulla vid bokning. Tel: 0491-768300.

Adels Hotell ligger knappa två stenkast från målgången och erbjuder:
dubbelrum: från 345 kr per person, enkelrumstillägg: 255 kr. Uppge kod: jailbreak vid bokning info@adels.se eller 0491-78 03 03.

Större sällskap eller privat event?

Är ni ett stort sällskap på över 50 personer och vill ha äventyret helt för er själva ett specifikt datum? Mejla oss på info@jailbreakoskarshamn.com med förfrågan innehållandes antal spelare och datum samt tid så återkopplar vi med mer information.

Summering

 • Blåkullapiraterna: hemska typer, stor skatt, roligt äventyr
 • 7 september kl 14- ca. 20.30
  Kl 14: info och registrering, kl 20: prisutdelning
 • 8 september kl 11- ca. 17.30
  Kl 11: info och registrering, kl 17: prisutdelning
 • 2-6 spelare i varje lag
 • Bokning görs lagvis, för hela laget på samma gång.
 • Pris: 350 kr per person, inkl. fika och snacks
 • Företag kan betala mot faktura vid mejlförfrågan till oss
 • Bordsreservation hos Restaurang Badholmen (gäller endast 7 september) görs separat av er till info@badholmen.se, uppge Blåkullapiraterna vid bokning
 • Minst en (1) smarttelefon med fulladdat batteri och internet behövs
 • Sköna skor, vattenflaska samt kläder efter väder
 • Mer information får ni mejlledes i god tid innan äventyrets start
Scroll to top