Jakten på Blåkullapiraternas hemliga skatt

Succén från 2019 när 200 personer spelade är tillbaka!

Skrönan har blivit verklighet! Blåkullapiraternas skatt finns på riktigt och du har chansen att hitta den.

Men, se upp! Du är inte den enda som är på jakt efter deras guld och juveler.

Vad är Blåkullapiraternas skattjakt?

Samla ihop dina kumpaner genast för att ge er iväg på en äventyrlig och interaktiv skattjakt över Oskarshamn med element från escape game, så som logiskt tänkande och samarbete, men betydligt mer fartfyllt och äventyrslystet.

Skattjakten tar dig till flera platser som du normalt sett inte har tillgång till och du och dina följeslagare tvingas lösa spännande uppdrag, pussel och utmaningar tillsammans för att bli det lag som hittar den åtråvärda skatten.

Ni tävlar i lag om 2-6 spelare mot andra lag och äventyret avslutas med prisutdelning. Under spelets gång löser ni olika uppdrag och ibland dyker det upp skådespelare i er väg som både kan hjälpa eller stjälpa er – lita inte på någon!

Ingen lokalkännedom om Oskarshamn behövs.

Är det samma äventyr som september 2019?

Äventyret är till 70 % identiskt med det succéspel vi körde i september 2019 för 40 lag. Vi har gjort vissa förändringar och förbättringar, men i det stora hela är uppdragen desamma. Har du spelat äventyret innan kommer du i mångt och mycket att känna igen dig. Om du minns vill säga?

När är Blåkullapiraternas skattjakt?

Äventyret äger rum den 3 september. Samling och start är i stadsparken i Oskarshamn. Lagens starttider kommer vara mellan kl 13-14 och du och ditt lag meddelas i god tid vilken starttid ni kommer ha.

Ni kommer att rapportera lösningar på de olika uppdragen och utmaningarna i en specifik app, så ni behöver en fulladdad smarttelefon med internetanslutning. All viktig information kommer skickas i ett separat mejl, vilket ni erhåller i god tid innan äventyrets startdatum.

Ni har fyra timmar på er att klara äventyret och hitta Blåkullapiraternas hemliga skatt. I samband med starten bjuder vi på fika och under äventyrets gång kommer det finnas ställen att tanka energi i form av snacks och dricka samt att göra toalettbesök. Prisutdelning sker kl 18 vid målgången.

I väntan på prisutdelningen passar det perfekt att fylla på med energi i form av god mat och svalkande dryck. Det finns möjlighet att äta på Restaurang Badholmen efter äventyret i mån av plats. I samband med bokningen kan du lämna intresseanmälan till att ditt lag vill käka på Restaurang Badholmen efter äventyret, så att de kan planera på bästa sätt. Din anmälan är inte bindande, men vet du att ni vill äta rekommenderar vi att ni bokar bord till kl 18 direkt hos Badholmen på 0491-129 79, så att ni säkert får plats.

Behövs det särskilda förkunskaper eller förberedelser?

Stora delar av äventyret sker utomhus och ni kommer att traska runt i staden, totalt cirka 3-4 kilometer. Bekväma skor och kläder efter väder är att rekommendera. Vattenflaska, läsglasögon och minst en (1) fulladdad smarttelefon är bra att ha med sig. I övrigt är ni välkomna precis som ni är!

Ni behöver inte ha spelat ett escape game-rum innan för att klara av äventyret. Det kan så klart vara en fördel att ha en hjärna som är uppvärmd genom logiskt tänkande och samarbete, så tveka inte att boka in dig och ditt lag i ett av våra rum för att värma upp inför skattjakten.

Vem passar det här äventyret för?

Precis som alla våra aktiviteter är även detta skapat för att tilltala vuxna mer än barn, men barnfamiljer kommer så klart ha himla kul och kan hjälpas åt på äventyret. Den röda tråden genom våra aktiviteter är samarbete.

Barn under 18 år måste dock spela tillsammans med vuxna, vissa uppdrag och klurigheter kan anses för utmanade för barn att klara av själva.

Att lägga vantarna på Blåkullapiraternas hemliga skatt torde ligga i både folks och fäs intresse, vilket gör detta till det ultimata äventyret att ta med sig vännerna, kollegorna eller familjen på. 2-6 spelare i varje lag. Inga åldersgränser finns, varken nedåt eller uppåt. Vi erbjuder inga barn- eller pensionärsrabatter utan det är samma pris per person för varje lagmedlem.

Boknings- och betalningsinformation

Max 6 spelare i varje lag. Vi ber er att boka för samtliga i laget i en och samma bokning, så vi enkelt kan hålla reda på hur många lag som ska spela. Exempelvis så bokar lagkaptenen och betalar för hela kalaset. Övriga lagmedlemmar kan sedan betala sin del till lagkaptenen via swish, i choklad, med armhävningar eller i natura, det lägger vi oss inte i.

Pris: 395 kr per person inklusive snacks och fika.

Bokning och betalning sker med kort direkt online i bokningssystem. Begränsat antal platser så styr ihop ett lag på momangen och boka direkt!

Bokningsvillkor

Köpt biljett återlöses ej, men kan överlåtas till valfri person. Ni kan även välja att få återbetalning i form av presentkort att nyttja på valfri aktivitet hos oss.

Teambuilding eller kick off med företaget?

Mejla oss antal spelare till info@jailbreakoskarshamn.com. Pris per person för företagsfaktura: 395 kr ex. moms.

Summering

  • Blåkullapiraterna: hemska typer, stor skatt, roligt äventyr
  • 3 september kl 13- cirka 18
  • 2-6 spelare i varje lag
  • Bokning görs lagvis, för hela laget på samma gång
  • Pris: 395 kr per person, inklusive snacks och fika
  • Företag kan betala mot faktura vid mejlförfrågan till oss
  • Minst en (1) smarttelefon med fulladdat batteri och internet behövs
  • Sköna skor, vattenflaska samt kläder efter väder
  • Mer information får ni mejlledes i god tid innan äventyrets start
Copyright © 2023 Jailbreak Oskarshamn | Produktion av Bardic Design