Zoom-quiz för företag

Vi erbjuder ett rafflande musikquiz över Zoom för dig och dina kollegor och står för fängslande underhållning i 90 minuter. Perfekt till sommarfesten, avtackningen eller den där after worken som bara blir uppskjuten på grund av den pågående pandemin. Genom ett digitalt musikquiz kan ni fortfarande umgås och skapa fina minnen tillsammans, men allt sker på avstånd.

Live online
Boka ett musikquiz som vi kör online via Zoom och ni spelar där ni befinner er! Kanske är ni ett företag med kontor i olika städer och vill ändå göra något gemensamt? Eller ett arbetsgäng som sitter lagvis på avstånd i olika kontor eller hemma?

Hur går det till?
Musikquizet hålls live i mötesverktyget Zoom och er quizmaster är Marika som med van och erfaren hand proffsigt lotsar er genom quizet. Ni svarar på frågorna i ett Googleformulär. Vid bokning får ni länk till Zoom med instruktioner. Ni behöver inte själva ha Zoom-appen, utan ni kan logga in i mötet via webbläsare. Ni erhåller även länk till Googleformuläret.

Två enheter
Det bästa är om ni har två enheter: en enhet (ex. dator) som ni tittar på quizet med, och en enhet (ex.mobil) som ni svarar på frågorna i formuläret med. Det går även bra att växla mellan två flikar i webbläsaren.

Lagindelning
Ni väljer själva om ni vill köra quizet individuellt eller i lag. Om ni redan nu jobbar ihop eller tillhör varandras sociala bubbla kan ni sitta tillsammans i samma rum. Varför inte koppla upp quizet till storbildsskärmen i konferensrummet?

Om tanken är att alla deltar var för sig hemifrån kan ni låta respektive partner/familj vara med under quizet.

Ni kan även skapa lag själva och hålla kontakten i ett parallellt möte/samtal/chat i ex. Teams eller Messenger. Välj det verktyg som ni är mest bekväma med.

Tid
Vi önskar 90 minuter av er tid, inklusive kort intro innan, musikquiz, rättning, genomgång av de rätta svaren samt presentation av resultatet och vinnare. Vi uppskattar att en kontaktperson logga in i mötet 40 minuter innan utsatt tid för att testa tekniken tillsammans med quizmastern.

Video
Om ni vill kan ni ha video igång i början av quizet när alla samlas. När sedan quizet kör igång stänger vi av ljud och bild för lagen och fokuserar på quizet. Önskar ni ha gemensam digital fika passar det bäst efter quizet när Marika rättar formulären och går igenom de rätta svaren med er. Då kan ni även ha på video och ljud igen.

Tema
Musikquizet har inget speciellt tema, utan är anpassat för att passa så många som möjligt och sträcker sig över flera olika genrer. Även filmmusik, seriesignaturer och bildfrågor förekommer. Exempel på kategorier är röda tråden, årtalet och intron. Givetvis är självklara frågor så som ”vad heter artisten och låten” med, men det tillkommer även följdfrågor till artisten/gruppen och låten för chans till fler poäng.

Pris
4000 kr ex. moms. Betalalternativ är faktura eller swish till vårt företagskonto.

Bokning
Klicka på knappen för ”bokningsförfrågan Zoom-quiz” eller mejla info@jailbreakoskarshamn.com.
Har du funderingar? Ring quizmaster Marika på 0725-602072.


Kommentarer om Marikas digitala musikquiz
”Otroligt kul – på tok för kort – vill hålla på heeeeeela kvällen! Bra tajming, lite enkeltisch, men säkert en bra nivå för samtliga. Bra tekniska lösningar, flöt på finfint.” Livequiz 11 december 2020.

”Väldigt väl genomfört! Toppen i upplägg, typ av frågor och takt. Vi är jättegärna med igen :)” Livequiz 11 december 2020.

”Superduperbra blandning som passar för alla åldrar!” Livequiz 25 december 2020.

”Du ger energi Marika!!! Lööööv it 💕” Livequiz 8 januari 2021.

Quizmaster Marika Karlstad.
Copyright © 2022 Jailbreak Oskarshamn | Produktion av Bardic Design